Werken bij eBenefits

eBenefits is een ervaren specialist op het gebied van pensioen- en employee benefitssoftware en levert praktische, kostenbesparende oplossingen voor uitvoerders, adviseurs en werkgevers. 
Business Analist bij eBenefits
Het businessteam van eBenefits bestaat uit projectmanagers, business analisten, interaction designers en consultants. Het businessteam onderhoudt relaties met onze klanten, partners en leveranciers. Projecten die eBenefits uitvoert worden binnen dit team opgezet en begeleid. De kwaliteit van ons eindproduct en de tevredenheid van de klant zijn de belangrijkste aandachtspunten van het business team. Binnen dit team zijn we op zoek naar een ervaren Business Analist.

Als Business Analist ben je niet alleen een natuurlijke gesprekspartner voor de klant; je bent de expert waarbij de klant terecht kan voor pensioenvraagstukken. Jij weet als geen ander de vertaling te maken van zijn product en eisen naar de gewenste softwareoplossing. Je adviseert de klant bij complexe vraagstukken en schrijft heldere plannen van aanpak. Uiteindelijk wil je dat de klant je zo vertrouwt dat deze de oplossing accepteert die jij aandraagt.

Wat ga je doen?
Als Business Analist …
…vertaal jij vraagstukken van de klant naar requirements en daarna naar een oplossing binnen onze software
… stel je functionele architectuur en functionele ontwerpen op
… verzorg je demonstraties van onze software oplossingen
… ben je vertrouwde vraagbaak voor de klant en interne organisatie
… volg je marktontwikkelingen en vertaal je deze naar mogelijke productontwikkelingen
… verzorg je de functionele begeleiding van implementaties.

Wat breng je mee?
Vereist:
- Een afgeronde HBO en/of masteropleiding 
- Minimaal 5 jaar ervaring als Functioneel Ontwerper, IT Consultant of business analist
- Een sterk analytisch vermogen
- Affiniteit met IT en web technieken
- Een zeer klantgerichte instelling
- Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden 
- Een natuurlijke nieuwsgierigheid om je te verdiepen in de software oplossingen van eBenefits 

Wat bieden we jou?
Een goed salaris. Simpel, dat is een eerste en belangrijke voorwaarde. Daarbij een EB-budget van 12,5% van je jaarsalaris waarvan een deel naar de opbouw van je pensioen gaat en het overige deel is naar eigen keuze te gebruiken (bonus, kopen vrije dagen). Ook is er een winstdelingsregeling en heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.
Daarnaast bieden we je een prettige, open werkomgeving in een gemotiveerd en enthousiast team. Om onze successen te vieren organiseren we na iedere release een gezellige borrel. 

Wij investeren in jou als collega! 
Je hebt natuurlijk je eigen ambitie en doelen. We helpen je die te bereiken met een eigen budget dat je ook kan inzetten voor opleidingsdoeleinden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om (deels) in werktijd aan je ontwikkeling te werken. 

Procedure
Om zeker te weten dat jij ons leuk vindt en wij jou als collega zien, willen we goed kennismaken.
De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gespreksrondes, eventueel een assessment en we screenen je C.V..

Nog steeds interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over een gezonde inzet en analytisch denkvermogen, ben je flexibel, zelfstandig, gestructureerd en heb je verantwoordelijkheidsgevoel, een ruime dosis humor en relativeringszin? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

* * * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld * * *
Solliciteren als Business analist
Solliciteren doe je door je C.V. en motivatie, bij voorkeur per e-mail, te sturen aan Daniël Duijndam, Business Manager bij eBenefits; daniel@ebenefits.nl.
Twijfel je nog of heb je vragen, neem dan contact met ons op: 0182-69.69.69.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.