Compass Architectuur

De Compass Architectuur vormt de basis van onze succesvolle Compass programmatuur, inclusief krachtige reken- en tenderengines.

Een complete SAAS-structuur voor professionals ter ondersteuning van calculaties, beheer, logistiek én communicatie van
pensioenen en employee benefits.
 

Speciaal voor verzekeraars, pensioenfondsen en PPI’s. Complete infrastructuur voor online beheer en communicatie van collectieve pensioenregelingen. Inclusief mutatieverwerking en aansluiting derde partijen.

Reken- en aanvraagstraat voor verzekeraars, pensioenfondsen en PPI’s voor collectieve offertes. Online afhandeling van het aanvragen, berekenen en effectueren van offertes inclusief opmaak contracten en reglementen.
 

Pensioen- en employee benefitsprogramma voor intermediair en/of samenwerkingsverbanden van (pensioen)adviseurs. Geeft werkgevers en werknemers inzicht, overzicht en controle in verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

Kostenbesparing en efficiency door slimme (bedienings) concepten

eBenefits biedt pensioen- en employee benefits professionals software-oplossingen voor nauwkeurige calculaties, krachtig beheer en efficiënte communicatie van pensioenen en employee benefits. Online oplossingen die leiden tot inzicht, overzicht en controle voor uitvoerders, intermediair en werkgevers/werknemers. 

Transparante en begrijpelijke online communicatie van uw regelingen. Geen bewerkelijke en handmatige aanpassingen, maar 24/7 online inzicht.