Nieuwsarchief

ISO/IEC 27001 Informatiebeveiliging behaald door eBenefits!
Onlangs behaalde eBenefits de certificering ISO/IEC 27001 Informatiebeveiliging. eBenefits is blij met dit onafhankelijke kwaliteitsstempel. De certificering toont aan dat het professionele bedieningsconcept van eBenefits staat als een huis.

Michael Lieffering, Algemeen Directeur eBenefits, over de certificering:
“We zijn ontzettend trots op onze certificering. We leveren als kleine organisatie hoogwaardige producten waarin gevoelige informatie centraal staat. In onze software werken we met gegevens van onder andere pensioendeelnemers, werknemers, werkgevers en pensioenaanbieders. We hebben Informatiebeveiliging al vroeg een centraal thema gemaakt in onze bedrijfsvoering. Resultaat daarvan is dat we tot op werkvloerniveau een werkwijze hebben doorgevoerd die iedereen doordringt van het belang van informatiebeveiliging. Daarnaast stelt het ons in staat om in een vroeg stadium risico’s op dit vlak te identificeren en maatregelen te nemen. Het traject van certificering zorgde ervoor dat we de laatste puntjes op de ‘i’ zetten en enkele goede adviezen konden verwerken in onze bestaande werkwijze“.

Technisch Directeur, Stefan Bosma:
“De continue ontwikkeling van onze software vraagt precisie, de juiste werkwijze en een goed besef van Informatiebeveiliging van onze mensen. De certificering toont aan dat we een robuust raamwerk hebben staan rond Informatiebeveiliging waarbinnen regelmatig aandacht wordt besteed aan het thema en we snel kunnen handelen bij risico’s die we identificeren. We zijn trots dat we nu het ISO/IEC 27001-certifcaat mogen voeren; een algemeen bekend en herkend kwaliteitsstempel”.


Het team van eBenefits is trots op de behaalde certificering!