Organisatie

eBenefits platform

eBenefits B.V.

eBenefits is een innovatieve softwareontwikkelaar, leverancier van eigen softwareproducten en projecten voor de pensioen- en verzekeringsmarkt. Met ruime ervaring en diepgaande specialistische kennis communiceert, muteert en berekent eBenefits jaarlijks voor miljoenen polissen van deelnemers, voor duizenden werkgevers en tientallen pensioenbeheerders en verzekeraars. eBenefits maakt de complexe wereld van pensioenen en verzekeringen inzichtelijk en toegankelijk voor alle partijen in de keten.

Door de keten zoveel mogelijk te automatiseren worden processen efficiënt gemaakt enkosten gereduceerd.Het integraal kunnen bieden van inzicht, overzicht encontrole van pensioen en verzekeringsgegevens wordt voor werkgevers steedsnoodzakelijker. Enerzijds voor het binden van de werknemers en anderzijds doorde wettelijke verplichting heldere informatie te verstrekken aan de deelnemers.

Als eBenefits hebben we jarenlang ervaring op het gebied van communicatie van pensioenen en integratie van systemen. Het platform wat we hebben ontwikkelt is gelaagd en biedt voor meerdere doelgroepen gepersonaliseerde communicatie op maat.

Moderne communicatie portalen volledig te integreren
met bestaande administratiesystemen
eBenefits platform

Software in eigen beheer

Op ons in eigen beheer ontwikkelde platform worden projecten voor klanten op maat opgeleverd.

eBenefits biedt een moderne en flexibele communicatieplatform als front- en midoffice die zorgdraagt voor aanvullende actuariële berekeningen, efficiënte gegevenslogistiek en begrijpelijke communicatie naar de pensioen of verzekeringsdeelnemers.

Klanten van eBenefits besparen op hun exploitatiekosten en bieden moderne oplossingen voor hun klanten realiseren in combinatie met hun eigen, solide administratiesystemen.

eBenefits is een professionele organisatie waarin de kwaliteit is geborgd middels een ISO/IEC 27001 certificering sinds 2016 en een ISAE3402 certificering sinds 2021.

eBenefits werkt voor gerenommeerde klanten in Nederland.

eBenefits: everybody Benefits

Deelnemers helpen de juiste keuzes nu te laten maken voor later