Werken bij eBenefits

eBenefits is een ervaren specialist op het gebied van pensioen- en employee benefitssoftware en levert praktische, kostenbesparende oplossingen voor uitvoerders, adviseurs en werkgevers. 
Werken bij eBenefits

Wat doen we?
eBenefits maakt software voor de pensioen- en voor employee benefitsmarkt. Pensioenen en employee benefits worden door veel mensen als lastig ervaren. Het is onze missie om software te ontwikkelen die deze materie begrijpelijk maakt. De software biedt onze relaties een helder inzicht, overzicht en controle.

Het team
De software wordt ontwikkeld door een compact team van enthousiaste en gedreven developers, testers en functioneel ontwerpers. Klantwensen en eigen inzichten worden door hen vertaald naar effectieve toepassingen binnen de software. We doen dit in sprints volgens de Agile/Scrum-methode.
Bij eBenefits gaan we informeel, maar professioneel met elkaar om. We zijn kritisch naar elkaar, werken altijd oplossingsgericht en kijken steeds weer waar we de software, onszelf en onze werkwijze kunnen verbeteren.

Makkelijk bereikbaar
eBenefits bestaat sinds 2007 en zit in Gouda, vlakbij het NS-station en de afslag A12; goed bereikbaar of je nou met openbaar of eigen vervoer komt. 

Enthousiast?
Ben je enthousiast over wat je hebt gelezen? Dan hopen we dat hieronder een vacature staat die je aanspreekt en dat je bij ons solliciteert. Staat er geen vacature voor je bij maar denk je toch dat eBenefits de plek voor jou is, stuur ons dan een open sollicitatie. Ben je bezig met een opleiding en wil je stage lopen dan zijn er ook regelmatig mogelijkheden.

Vacatures en mogelijkheden - - - Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. - - -